PERSONALIZED ADVICE (+34) 93 881 20 25

Argemí prefabricats en

Solucions en xemeneies de disseny i barbacoes obra des de 1982

Som una empresa dedicada al disseny i fabricació de xemeneies de disseny i barbacoes obra per a llenya

argemi-corporativa

Solucions en llars de foc i barbacoes

Fundada el 1982, Argemí Prefabricats SL som una empresa dedicada al disseny i fabricació de llars de foc i barbacoes de llenya. Les nostres instal·lacions estan ubicades a la població de Centelles, una zona geogràfica amb llarga tradició del sector de llars de foc, on es fabrica gran part de la seva producció a nivell nacional.

El nostre compromís de qualitat i servei es basa en la innovació i la millora contínues, mitjançant tests de qualitat als quals sotmetem tots els nostres productes.

La missió de l’empresa és atendre les necessitats del mercat en matèria de llars de foc i barbacoes. Per això, proporcionem als nostres clients serveis i productes de qualitat respectuosos amb el medi ambient.

Oferim una àmplia gamma de xemeneies, barbacoes i estufes de llenya i estufes de pellet de qualitat, disseny i alt rendiment calorífic. Aportem solucions a mida i assessorem en cada projecte, oferint un servei que té cura fins al més mínim detall, avalat per la nostra dilatada experiència en el sector, amb criteris ecològics, d’estalvi i seguretat.

La nostra filosofia es basa en els valors de l’esforç i del treball en equip, per dissenyar i fabricar un producte propi, innovador i referent en el sector. Per aquest motiu, fomentem una cultura d’empresa basa en el concepte ‘qualitat’. El dia a dia a Argemí Prefabricats és treballar amb entusiasme i afany de superació, per oferir el servei, la qualitat i serietat que els nostres clients mereixen.

Logo-color-argemi-png-300px

Argemí Prefabricats
  • Pol. Ind. La Gavarra
    Ronda de la Font Grossa, 33
    08540 Centelles (Barcelona)
  • GPS: N 41º47.395′ / E 2º13.532′
    (Camí de la Llavina)
  • T +34 93 881 20 25
  • F +34 93 881 04 58

Comments are closed.